2421087953 Παρμενίδου 21, Βόλος alexphilippides@gmail.com
hero image
 
 
 
ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ 
Oil Of Magnesia | Παραγωγή Ελαιολάδου Βόλος Μαγνησία


Τα δυνατά μας σημεία βρίσκονται στις ισχυρές πεποιθήσεις μας ότι από την έναρξη του πολιτισμού, τη Χρυσή Εποχή του Σόλωνα, του Περικλή και του Πλάτωνα, όπου εισήχθησαν οργανωμένες κοινότητες, δημοκρατικοί νόμοι, η επιστήμη και η τεχνολογία άρχισαν να ευδοκιμούν, τότε αναγνωρίστηκε ότι η φύση θα έπρεπε να είναι μια σημαντική και ζωτικό μέρος της ανθρώπινης δραστηριότητας και ανάπτυξης. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η ιατρική αποτελούνταν από ελαιόλαδο, φυτά και βότανα, μια πρακτική που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Ο σεβασμός του δέντρου της ελιάς ενσωματώθηκε σε μορφές θεότητας και βραβείων. Ένας Ολυμπιονίκης βραβεύτηκε με την ένδοξη γιρλάντα ελιάς. Οι συνεχείς προσπάθειές μας για την προώθηση της βιολογικής ανάπτυξης βασίζονται σε αρχές βαθιά ριζωμένες σε παραδοσιακές πρακτικές που περιλαμβάνουν επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις.

Πιστεύουμε επίσης ότι αλλάζει η στάση της κυβέρνησης λόγω του αυξανόμενου κόστους στην Υγεία τομέα της οικονομίας και υπερφορολόγηση του ενεργού πληθυσμού με φλεγμονώδη αποτελέσματα, οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο θα επανεξετάσουν δραστικά και θα ανακυκλώσουν στην εναλλακτική ιατρική και τη βιολογική γεωργία.

Οι κλιματικές αλλαγές θα κοστίσουν στη γη να επιτύχει και πιστεύω ακράδαντα ότι θα γίνουν από εξοικονομήσεις από τους υπάρχοντες προϋπολογισμούς για την υγεία.