2421087953 Παρμενίδου 21, Βόλος alexphilippides@gmail.com
hero image
 
 
 
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ
Oil Of Magnesia | Παραγωγή Ελαιολάδου Βόλος Μαγνησία


Ο εμβολιασμός ενός δέντρου είναι μια πολύ περίπλοκη διαδικασία που απαιτεί δεξιότητα και εμπειρία. Η περίοδος εμβολιασμού είναι μεταξύ Απρίλιο και Μάιο, όταν το κάρτερ φτάνει ελεύθερα στην κορυφή του δέντρου.
Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο εμβολιασμός είναι πολύ περίπλοκος με τον εμβολιασμό ενός υπάρχοντος δέντρου ή μιας αγριελιάς ή ενός άγριου νεαρού δέντρου. Σε καμία περίπτωση μην εμβολιάζετε από μοσχεύματα, καθώς πολλοί έμποροι μπορεί να πουλήσουν δέντρα από μοσχεύματα που είναι επιρρεπή σε ασθένειες όπως το "Xelya" που είναι επί του παρόντος σε πλήρη ισχύ στη Νότια Ιταλία.

Υπάρχουν περισσότερα από 100 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε προτού επιχειρήσετε και συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν έμπειρο μοσχευτή. Τα κύρια καθήκοντα στα τέλη της άνοιξης και το καλοκαίρι είναι η συνεχής επιφυλακή για την ανάπτυξη των κορόιδων (αγριλίκια) και τα ανεπιθύμητα φρέσκα βλαστάρια καθώς την περίοδο της ξηρασίας η διατήρηση του νερού είναι ζωτικής σημασίας.
Κόβουμε γρασίδι και αγριόχορτα στις αρχές Μαΐου αποφεύγοντας τα αγριολούλουδα που μπορούν να κοπούν τον Σεπτέμβριο πριν από τη συγκομιδή. 
Μην κόβετε ποτέ κυκλάμινο γιατί οι ρίζες της ελιάς θα υποφέρουν από αφυδάτωση και ο καρπός θα συρρικνωθεί πιο γρήγορα από όσο θα έπρεπε.