2421087953 Παρμενίδου 21, Βόλος alexphilippides@gmail.com
hero image
 
 
 
ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
Oil Of Magnesia | Παραγωγή Ελαιολάδου Βόλος Μαγνησία


Η αποστολή μας είναι η συνεχής βελτίωση της Ποιότητας του προϊόντος καθώς και των πρακτικών μας, η συνεργασία και η διαβούλευση με ελαιοτριβεία, διανομείς και καταναλωτές γενικά για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

Η σημασία των βιολογικών τροφίμων στη διατροφή μας αυξάνεται καθημερινά, ιδιαίτερα των ωμών και μη επεξεργασμένων τροφίμων.
Η φιλοσοφία και οι αρχές μας βασίζονται στη σύγχρονη επιστημονική έρευνα και τα ευρήματα. Οι διατροφολόγοι και οι διαιτολόγοι έχουν τοποθετήσει το βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ως το νούμερο 1 στη λίστα των 15 κορυφαίων υγιεινών τροφών, τον σολομό αρ. 2, το αβοκάντο αρ. 3, το βατόμουρο αρ. 4 κ.λπ.

Η βιολογική καλλιέργεια μπορεί να διαφέρει από τη φυσική βιολογική καθώς έχουν εισαχθεί χημικά και λιπάσματα γεγονός ότι τα χαμηλά πεδία ενδέχεται να μεταφέρουν υπολείμματα χημικών ουσιών από τα ανώτερα εδάφη.
Το λάδι της Μαγνησίας παράγεται από φυσικό οργανικό έδαφος και άποψη, καθώς όλο το λάδι μας προέρχεται από λόφους και βουνά με νότιο προσανατολισμό, των οποίων οι άνω πλευρές συνορεύουν με δάση που έχουν το ανεκτίμητο πλεονέκτημα της επικάλυψης της λάσπης και της λίπανσης.

Τα δέντρα που παράγουν λάδι χρειάζονται πολύ καλή αποστράγγιση, παρόμοια με αυτή της αμπέλου και ορισμένων ειδών ελαιόδεντρων, χρειάζονται θαλασσινό αέρα και νάτριο για την παραγωγή λαδιού κορυφαίας ποιότητας.
Η Ελλάδα έχει όλα τα συστατικά του σχιστολιθικού βραχώδους εδάφους ως αποτέλεσμα 30 εκατομμυρίων ετών εξέλιξης, εύκρατου κλίματος και μέτριων βροχοπτώσεων.